mikrosilkDet handler om boblene. Oksygenrike mikrobobler for å være nøyaktig. Disse små mirakler – 50 mikron eller mindre – er årsaken til den enorme gjennombrudd i MicroSilk hydroterapi. Vårt patenterte system, skaper bokstavelig talt milliarder av disse små undere som arbeider for å virkelig styrke og forbedre hudens helse og vitalitet. Sammen mikroboblene danne en sky av oksygen i badekaret og gir deg en herlig  sprudlende opplevelse. Det som skjer er at mikrobobler trenge forsiktig inn i porene for en dypere rensing,  og tilfører fuktighet i huden din. Når mikrobobler sprekker i vannet, slipper de sin varmeenergi, noe som bidrar til å opprettholde en konsekvent varme i badet.

Så Microsilk både fukter og renser huden på samme tid.

MicroSilk er ulikt alt du har badet i tidligere. Det er ikke bare vann, men milliarder av oksygenrike mikrobobler som når inn der hverken vann eller såpe kommer til. De negativt ladde boblene, trenger inn i dine porer, binder til seg urenheter, og forsiktig fjerner dem bort og etterlater huden din frisk og ren på en måte du aldri har opplevd.

Men det handler ikke bare om hva boblene ta bort. MicroSilk handler om å gi tilbake til kroppen din med metoder  som aldri har vært mulig før nå. Et MicroSilk bad er som å gi hele kroppen en ansiktsbehandling, noe som gjør at huden din føles luksuriøs og silkeaktig.

MicroSilk også gjør at du ser yngre ut, med fuktighetsgivende og fylde til håret og hud. Og redusere rynker.
En oksygenrikt bad er bra for helsen

Hva gjør MicroSilk til en helt unik badeopplevelse?  Jo forskjellen ligger i mikroboblene.

Hvordan?  MicroSilk system fyller vannet med milliarder av ørsmå, oksygenrike mikrobobler, øker oksygennivået opp til 70 prosent høyere enn vanlig vann fra springen. Fordi de er så små, forblir mikrobobler suspendert i vannet, og gir kroppen din i en luksuriøs sky av oksygen. Dette øker oksygennivået energiserer celler, stimulerer immunsystemet, dreper bakterier, og fremmer helbredelse.

Ganske enkelt genialt.

– Se også videoer som viser hvor unikt dette virker inn på mange mennesker med div hudsykdommer som bla. Psoriasis.
Les mer om MicroSilk

Kontakt oss for ytterligere info.

Prisen på dette er kr. 15.900,- og kan kun monteres i Sunlite og Paragon modellene

Bestill MicroSilk her