Helge Andersen


Kjøpte bad på messe i Bergen for 4 år siden, merke Sunrise. Det er den beste investeringen jeg noen gang har gjort. Ikke det billigste badet på markedet, men har til gjengjeld ikke hatt et eneste problem. Meget enkelt vedlikehold, badet lever stort sett sitt eget liv … Kan anbefales ….

Torill fra Skien


Bedre oppfølging og service tror jeg ikke man kan få. God informasjon i forkant av levering og ikke minst den oppfølgingen vi har fått etter mottak. Har vi spørsmål, kan vi ringe når det måtte være, alltid et svar å få. Produktet er også i topp klasse, kan ikke beskrives..

Morten i Myrkdalen


Vi var lenge på jakt etter et kvalitets bad som hadde god isolasjon og riktig teknologi for å kunne stå på fjellet i kalde og snørikt område i Myrkdalen på Voss. Vi sjekket med flere hyttenaboer og etter det var det ikke tvil om hvem vi skulle velge. Det ble Sunrise spa med wifi styring ifra SpaTrend Nordic. Dette badet kan vi styre 100% hjemme ifra. Vi kan sjekke om der er strøm, temperaturen, rensing mm. Dette har gitt oss den beste trygghet. Servicen er også meget bra, er det noe kan vi ringe og vi får hjelp til det som vi lurer på. Vi har sjekket strømforbruket igjennom 12 mnd. Og det er nesten ikke merkbart…. Meget godt kjøp, vi er superfornøyd.